SC Botlek velt definitief vonnis over GOZ

Sport 197 keer gelezen

Mijnsheerenland- SC Botlek heeft met een 1-5 (1-1) overwinning opponent GOZ definitief terug naar de vierde klasse verwezen.

'Het zou een mooie wedstrijd in de aanloop naar de promotiecompetitie kunnen zijn, maar het was in de eerste helft door gemakzucht niet best', constateerde de scheidende trainer Richard Koutstaal de pijnlijke eerste helft. 'We hebben in de tweede helft volgens afspraak meteen vol gas gegeven en liepen zomaar uit naar 1-4. Gelukkig is iedereen op tijd in de flow gekomen, maar de overwinning had gelet op het aantal grote kansen veel hoger moeten zijn.' Shurnel Jean Francois opende in de eerste helft de score: 1-0. Jordy de Winter, Shurnel Jean Francois, Quincy de Lobel en Jamal Abdalla bepaalden de eindstand op 1-5. Bij SC Botlek ontbrak de vakantie vierende doelman Kevin Rijsdijk. De Spijkenissers spelen aanstaande zaterdag het prestigeduel op De Brug tegen 's-Gravendeel. 'We moeten deze winnen om met een lekker gevoel de promotiecompetitie in te gaan.'

SC Botlek: Patrick de Zoete; Kenny Lopes Cruz, Dave Leurs (74. A-junior Tom Schouten), Mike Hoendersloot, Patrick Klaris; Quincy de Lobel, Jordy de Winter, Jamal Abdalla (69. Kevin Michilsen), John Ackon (46. Dylan van Gelder), Mike Kortsmit, Shurnel Jean Francois.