GHVV ’13 nog steeds geen kampioen

Sport 548 keer gelezen

Geervliet- GHVV '13 is met nog één wedstrijd te gaan ondanks de 5-0 (3-0) overwinning tegen Egelantier Boys nog altijd geen kampioen. Achtervolger Rockanje blijft op drie punten van de koploper in de vierde klasse F met een 13-0 overwinning tegen BZC/Zuiderpark druk houden op de Geervlieters.

'We hebben zaterdag in en tegen Hekelingen aan één punt genoeg, maar we hebben geen ploeg om op de nul te spelen', stelde trainer John Stougje. 'Dus gaan we tegen Hekelingen op voor de volle winst. Het was in de eerste helft overigens niet best, kwamen pas vijf minuten voor rust in ons ritme.' Dat leverde GHVV door treffers van Roy Buisman (2 keer) en Stefan Kerkhof meteen een comfortabele 3-0 ruststand op. 'We speelden na het vroege doelpunt van Dennis Poldervaart met een 4-0 voorsprong een gewonnen wedstrijd, vanwaar de uitslag veel hoger had moeten uitvallen dan het laatste doelpunt van wederom Roy Buisman.' Danny Poldervaart viel na een halfuur spelen uit met een enkelblessure.

GHVV '13: Erwin van Trigt; Roman Pardon, Sander de Bloeme, Wout Kints, Jelle Wolters; Marc Althusius, Danny Poldervaart (31. Jeroen de Wit), Dennis Poldervaart (58. Jimmy Donkers); Roy Buisman, Stefan Kerkhof (65. Jaen Paul Kers), Jordie Breestraat.