Afbeelding

OHVV belandt in gevaarlijke nacompetitiezone

Sport 151 keer gelezen

Den Haag- OHVV heeft de 8-1 overwinning tegen SV Charlois met een 2-0 (2-0) nederlaag in Den Haag tegen VUC geen vervolg kunnen geven. De Oudenhoornaars zijn van de veilige tiende weer op de gevaarlijke elfde plaats beland.

'Ik heb geen ploeg gezien dat speelde voor lijfsbehoud. We moeten de hand gewoon in eigen boezem steken en niet kijken naar de andere velden', doelde de trainer Rafael Andrade op de winstpartijen van HVV en Wilhelmus tegen de stadgenoten. 'De spits van VUC mocht bij de 1-0 zonder een strobreed in de weg te worden gelegd zomaar door het centrum lopen. Daarna werd de gelijkmaker ten onrechte afgekeurd en kregen we in de extra tijd voor rust de 2-0 om de oren. Die klap zijn we in de tweede helft niet meer te boven gekomen. We zullen het zondag tegen HVV thuis en vervolgens uit tegen Excelsior '20 moeten doen.'

OHVV: Rick Groenendijk; Davey van Velzen, Stanley Muth (60. Saul Oost), Aron van der Steen, Chris Peters; Patrick van Dorp, David Keijzerwaard (82. Johan van der Ham), Brian van Dam; Thomas Biesheuvel (82. Raoul Kallendorf), Jarno Huisman, Dane Oost.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant