Spijkenisse zeker van nacompetitie na zege bij Swift

Sport 134 keer gelezen

Amsterdam – Hoe het in de komende twee competitieronden ook zal verlopen, voor Spijkenisse krijgt het seizoen 2016-2017 nog een aardig toetje. De ploeg van Peter Wubben is na de 0-4 (0-0) zege bij Swift, dat vierde stond zeker van nacompetitie voor promotie naar de derde divisie.

'Dat is in de komende weken eigenlijk zeker. Zelf hoeven we nog maar één duel te spelen, maar ik geloof niet dat de concurrentie ons zal bij halen en dan nog speelt het doelsaldo in ons voordeel', meende Peter Wubben na de zege op de Amsterdammers.

Na rust gescoord
De wedstrijd kwam met doelpunten pas na de thee op gang. Na een goed uur spelen was het invaller Serginio van Axel-Dongen die de score wist te openen. Dire minuten later was het aanvoerder Felino Jardim die voor de tweede treffer verantwoordelijk was. Tien minuten voor tijd bepaalde Michael van Dommelen de stand op 0-3 en kort voor tijd scoorde Jardim voor de tweede keer. Zaterdag wacht RVVH als laatste tegenstander in de hoofdklasse.