Afbeelding
Foto: PR

Zwembad in Zuidland vanaf maandag 1 mei weer open

Actueel 203 keer gelezen

Zuidland - Op maandag 1 mei, midden in de meivakantie, gaat zwembad 't Molengors in Zuidland weer open. Het bad begint dan aan zijn tiende seizoen als vrijwilligersbad.

Van 07.00 tot 08.30 uur kunnen baantjeszwemmers weer aan hun fitheid werken. In de middag (van 14.00 tot 17.30 uur) is het bad voor iedereen geopend, tenzij het weer dat niet toelaat. Op de website (www.zwembadmolengors.nl) staat gedurende het seizoen dagelijks of het bad open gaat en van hoe laat tot hoe laat.

Zwembad steeds aantrekkelijker
Hoewel 't Molengors geen subsidie krijgt, is het bad de laatste jaren steeds aantrekkelijker geworden. Met onder meer een pannaveldje, een springkussen en een winkeltje voor de verkoop van snoep, ijs en fris. En het zwembad blíjft werken aan de attractiviteit van het bad. Zo is in de afgelopen weken hard gewerkt aan de vernieuwing van het pannaveldje. Ook is het springkussen vervangen. Daarnaast hebben de baden een nieuwe laag coating en verf gekregen. Dat is allemaal mogelijk dankzij de abonnementenverkoop, de verkoop van losse kaartjes, de omzet in het winkeltje, en giften en sponsorbijdragen. En dankzij vrijwilligers. Extra handen blijven dan ook altijd welkom. Er is van alles te doen, variërend van toezicht tot onderhoud, en van EHBO tot de verkoop van snoep, fris en kaartjes. Aanmelden kan via de website en 0181-453071.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant