Poortugaal is Abbenbroek de baas in onderling treffen

Sport 121 keer gelezen

Poortugaal – Het is Abbenbroek afgelopen zaterdag niet gelukt om de winst te pakken bij Poortugaal, dat voor het duel nog op de voorlaatste plaats stond. De ploeg viert het 90-jarig bestaan en wilde blijkbaar persé winnen van het team uit Nissewaard. Het werd 3-1 (0-1).

Het waren de gasten uit Abbenbroek die de voorsprong namen in het duel. Voor de ploeg van Jaco Verhoev was het Jordi de Looze die trefzeker was. De voorsprong bleef er echter tot de rust en daarna wist men het doel van Abbenbroek drie keer te vinden.

Slecht duel
'Ze vieren hier dit weekend het 90-jarig bestaan, maar het duel was van twee kanten dramatisch slecht. Na rust wil ik het van onze kant zelfs heel erg slecht noemen, dat geldt voor 22 spelers en ook het arbitrale trio. Wij maken vijf minuten voor tijd 1-2, die wordt afgekeurd en vervolgens scoren zij nog twee keer', zegt Marco van Diën na de nederlaag. De ploeg staat nu zesde en zaterdag is koploper GHVV'13 de tegenstander van Abbenbroek.