GHVV'13 maakte zaterdag een misstap tegen Zwartewaal en heeft nog drie punten voorsprong op Rockanje.
GHVV'13 maakte zaterdag een misstap tegen Zwartewaal en heeft nog drie punten voorsprong op Rockanje. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 maakt misstap en maakt competitie spannend

Sport 328 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 leek de afgelopen maanden met een ruime voorsprong het kampioenschap op te eisen. Nadat Rockanje vorige week in een inhaalduel op zes punten kwam, werd het gat zaterdag nog kleiner. Van Laagvlieger Zwartewaal werd verloren met 1-2 (1-1)

Het was Roy Buisman die voor de openingstreffer aan de Toldijk wist te zorgen. Toch kwamen de gasten uit Zwartewaal nog voor de thee op gelijke hoogte. Na de thee kreeg men nog volop kansen om de winst naar zich toe te trekken, maar men verzuimde dat. Uiteindelijk trok Zwartewaal met 1-2 aan het langste eind.

Eigen schuld
'Je hebt er wel eens van die wedstrijden tussen dat het niet gaat. We hebben het echter volledig aan onszelf te danken. We hadden gewoon een off-day. Ik moet zeggen dat het ook de verdiensten zijn van Zwartewaal. Die moesten even bijkomen van onze vroege 1-0. Zij gingen verdedigend spelen. Zij hebben er hard voor geknokt', meent John Stougje na de nederlaag. Toch is er nog niets aan de hand. Met nog drie duels te spelen is de voorsprong nu drie punten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant