Simonshaven laat in slotfase zich een punt afsnoepen

Sport 233 keer gelezen

Simonshaven – Er was zaterdag de hoop voor Simonshaven dat het tweede punt van de competitie behaald zou kunnen worden in het inhaalduel met WCR uit Rhoon. Er werd echter veel tijd bijgetrokken en uitgerekend toen ging WCR alsnog met de winst naar huis, 1-2 (0-1).

Voor de thee had Simonshaven het voordeel van de wind aan de Schuddebeursedijk. Dat resulteerde in twee kansen, die er niet in gingen. Kort voor rust werd het 0-1. Daarna was het Sander van Dongen die de hoop terugbracht om een punt te krijgen. Zeven minuten in de extra tijd werd alsnog een vrije trap binnen geschoten.

Bezig met volgend jaar
'Het was echt wel een aardige wedstrijd, al zijn wij natuurlijk al bezig met komend seizoen, waarin een ieder bij ons welkom is die in het eerste zou willen spelen. Na de gelijkmaker speelde het zich op het middenveld af. Het slot is zuur voor de jongens, die echt een punt verdienden', meent Richard van der Werff die komende zaterdag nummer twee Rockanje op bezoek krijgt.