Afbeelding

Zuidland dieper in de problemen na nederlaag

Sport 144 keer gelezen

Zwijndrecht – Zuidland is zaterdag dieper in de problemen gekomen in het treffen met VVG. De ploeg van Adri van Tiggelen verloor door een treffer die kort na rust, vanaf elf meter werd binnen geschoten.

Het bleef bij 1-0 (0-0) voor de Zwijndrechtse Gelukvogels. Over de strafschop was Van Tiggelen niet te spreken. "Er schoot een jongen en Bob Kuit die wordt daarbij geraakt en toen ging de bal op de stip. Het was ongelukkig en dat gebeurt vaak als je op onze plek staat', meent de Spijker.

Geen topduel
VVGZ staat zevende op de ranglijst, maar speelde ook niet groots tegen Zuidland. 'Het was echt geen topwedstrijd, dat heeft ook met de omstandigheden te maken. Er was door de straffe wind op het veld en het mindere veld zorgde ervoor dat je slecht kon voetballen. Er waren kansen over en weer. Het wordt steeds lastiger voor ons. We staan voorlaatste en krijgen steeds meer blessures en kaarten, Kuit is nu ook weer geschorst', meent Van Tiggelen. Komende zaterdag wacht ook nog eens de koploper Kloetinge voor Zuidland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant