Afbeelding
Foto: Aad v.d. Voorn

Verkerk niet meer in actie voor LTC Spijkenisse

Sport 1.046 keer gelezen

Spijkenisse – Het had deze weken de grote publiekstrekker in de Eredivisie moeten zijn, maar van een debuut voor LTC Spijkenisse zal het voor, voormalig Roland Garros finalist, Martin Verkerk niet komen. Zondag deed de inwoner van Alphen aan den Rijn al niet mee vanwege privé problemen.

Afgelopen zomer kondigde Verkerk bij een clinic aan voor de competitie bij LTC Spijkenisse te gaan spelen. 'De communicatie met Martin is zo slecht, dat we zelf niet meer willen dat hij in actie komt', meent coach Stefan Weeda.

Probleem
Met het niet spelen brengt Martin Verkerk de ploeg die debuteert in de Eredivisie in de problemen. 'Niet zozeer voor het niveau, maar we hebben te maken met blessures en missen een man extra. Afgelopen zondag viel Matthew Pierot uit met een polsblessure die hem nog zeker twee weken aan de kant houdt', verklaard Stefan Weeda, die door het wegvallen van Verkerk en Pierot nu zelf in actie zal gaan komen. Komende maandag (tweede paasdag) speelt LTC Spijkenisse vanaf 12.00 uur op sportpark Groenewoud tegen TVS uit Simpelveld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant