Hekelingen speelde zaterdag zomeravond voetbal tegen Poortugaal.
Hekelingen speelde zaterdag zomeravond voetbal tegen Poortugaal. Foto: Peter de Jong

Hekelingen wint voor rust van Poortugaal

Sport 166 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft zaterdagmiddag op sportpark 't Spui goede zaken gedaan in de strijd om nacompetitie te mogen spelen voor promotie naar de derde klasse. In het duel met Poortugaal zegevierde de ploeg van Ad Reijtenbagh met 2-0 (2-0).

De score werd geopend dankzij een treffer van Joey Wertz. De wedstrijd kabbelde wat verder, maar nog voor de thee was het Clifford Robinson die voor de tweede treffer zorgde. Na de thee werd het net van de tegenstander niet meer gevonden door Hekelingen.

Laag tempo
'Het was eigenlijk gewoon een zomeravond duel. Er werd gespeeld in een heel laag tempo. We kwamen heel snel en ook erg gemakkelijk op een 1-0 voorsprong. Niet heel erg veel voor rust kwamen we ook nog op 2-0. Na rust was het eigenlijk meer een formaliteit. Het was wat gezapig. We hebben in het hele duel niets weggegeven. Wij waren goed voor de rust en Poortugaal kon naar mijn idee niet beter', is de visie van Ad Reijtenbagh na het duel. De ploeg staat derde, maar kan komende week door Egelantier Boys, dat inhaalt tegen Rockanje worden ingehaald.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant