GHVV'13 pakt de punten tegen Vierpolders

Sport 218 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 doet het nog altijd prima aan kop bij in de vierde klasse. In het debuutjaar van de fusieclub uit Geervliet en Heenvliet, lijkt het kampioenschap binnen een aantal weken in handbereik te zijn.

Zaterdag wist de ploeg op het eigen terrein aan de Toldijk te winnen van Vierpolder met 3-1 (2-0). Voor rust was het Marc Althusius die voor de openingstreffer wist te zorgen. Nog voor de thee werd de score verdubbeld dankzij Stefan Kerkhof. De derde treffer voor GHVV'13 kwam van de schoen van Roman Pardon.

Open strijd
'Ik vond het een leuk duel, een heel open wedstrijd. We kwamen snel op voorsprong en daarna zijn we toch door doelman Erwin van Trigt op de been gehouden. We misten via Jelle Wolters nog een strafschop. Na rust was het ook prima met kansen over en weer. We hebben denk ik wel verdiend gewonnen van Vierpolders', meende John Stougje achteraf.