Afbeelding
Foto: Kempvis

De Kempvis ziet titel aan zich voorbij gaan

Sport 198 keer gelezen

Leerdam- De Kempvis heeft de rechtstreekse confrontatie om het kampioenschap in de Bond derde klasse A tegen De Linge/PCG met 9-9 (1-1, 2-3, 3-2, 3-3) gelijk gespeeld.

De titel leek met een 7-9 voorsprong en nog knap twee minuten op de klok binnen voor de Spijkenissers, maar mede door scheidsrechterlijke dwalingen en twee dubieuze uitsluitingen kwamen de Leerdammers alsnog op gelijke hoogte: 9-9. 'Deze wedstrijd is voor ons uitgedraaid op een geweldige deceptie', baalde Nico van Nieuwamerongen, die tevens zijn allerlaatste wedstrijd als coach op de bank uitzat. 'We mochten daar gewoon niet winnen, dat proefde je al aan de hele atmosfeer. Maar goed, over een heel seizoen genomen hebben we het knap gedaan, maar hebben we het in de eerste seizoenshelft, mede door een forse thuisnederlaag tegen PCG en vakanties laten liggen.'

De Kempvis: Deijl; Haitsma (1 keer), Dusseljee, Verschoor (3 keer), Kerem Tunca, Menno van der Vaart, Remco van der Werf (3 keer), Bas Havelaar, Onno Kuller (1 keer), Sidney Davids (1 keer) Joost van Nieuwamerongen, Max van Drongelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant