Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Spivo klaar voor de topper tegen HLB/Van Daal

Sport 448 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben de minimale kans om kampioen te worden in de derde divisie A met een klinkende 4-0 (25-15, 25-21, 25-14, 25-17) overwinning staande gehouden.

'Voltena speelt thuis met een ander team dan uit', gaf coach Lennard Mijnans hiermee aan dat er in eigen huis gebruik wordt gemaakt van speelsters uit een ander team. 'We hebben nu echt tegen het tweede team gespeeld en hebben totaal geen problemen gekend. Katja (Milisav, DR) en Maaike Mars gaven in de laatste set nog een extra impuls aan het team op het moment dat de nonchalance in de ploeg sloop. Dat ODI vorige week met 4-0 verloor van Voltena zegt al genoeg, want nu won ODI met 3-1 van HLB. Dat neemt niet weg dat de tweede plaats voor de p/d-wedstrijden dichtbij is gekomen en de wedstrijd aanstaande zaterdag in Den Dungen wel heel interessant gaat worden. HLB zou tegen ons kampioen kunnen worden en wij kunnen onze tweede plaats veilig stellen. Ik heb gehoord dat er extra tribunes worden bijgebouwd, dus kan het een mooie happening worden.'

Spivo (vrouwen): Anouk Mijnans (Maaike Mars), Lisa Verbeek (Katja Milisav), Vindarine Leito, Daisy Stolk, Alicia Mijnans. Romilda Jellema, Carmen Damen (libero).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant