Alex Semedo zorgde voor de bevrijdende treffer tegen MZC waardoor Zuidland op de veilige tiende plaats zijn beland.
Alex Semedo zorgde voor de bevrijdende treffer tegen MZC waardoor Zuidland op de veilige tiende plaats zijn beland. Foto: Peter de Jong

Zuidland boekt belangrijke zege tegen MZC ‘11

Sport 608 keer gelezen

Zuidland- Zuidland heeft inzake de gevaarlijke degradatieplaatsen een belangrijke 2-0 (1-0) overwinning behaald tegen MZC '11. De Zuidlanders bezetten vooralsnog de veilige tiende plaats in de eerste klasse C.

'Het was niet best, gespannen, maar het enige dat telde was dat we deze wedstrijd moesten winnen', verklaarde trainer Adri van Tiggelen de belangrijke overwinning tegen de inmiddels gedegradeerde hekkensluiter uit Zierikzee in de eerste klasse C. 'We kwamen vlak voor rust met 1-0 voor (doelpunt van Nichy Fortes, DR), maar kwamen vlak na rust met een open schietkans voor MZC nog goed weg. Het bleef billen knijpen totdat Alex Semedo tien minuten voor tijd de tweede goal maakte.' Het blijft spannend aan de staart van de ranglijst, waar alleen Almkerk verrassend met 0-2 won bij SHO. LRC verloor met 2-0 in Zwijndrecht tegen VVGZ en het duel tussen GRC '14 en Oude Maas werd bij een 1-0 stand een kwartier voor tijd gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Cediq Walizada begon vanwege verzuim op de training op de bank. Zuidland speelt aanstaande zaterdag de uitbeurt bij middenmoter Heinenoord.

Zuidland: Kevin de Kok; Remi Philips, Martijn Terlouw, Marvin Rommy, Robin van Buuren; Bob Kuit (85. Rick de Vet), Ricardo Rapmund, Leon van der Steen, Nichy Fortes (85. Taco van de Hek); Alex Semedo, Dikkie Bontes (60. Cediq Walizada).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant