Hekelingen langs tien man van SV Simonshaven

Sport 161 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen heeft een moeizame 3-0 (0-0) overwinning behaald tegen SV Simonshaven dat nog altijd wacht op de eerste punten.

'Het was allemaal niet zo best', stelde Ad Reijtenbagh. 'We hebben in de eerste helft een paar goede kansen laten liggen om afstand te nemen. Teveel mensen gingen voor het eigen succes. We namen met de harde wind in de rug tegen tien man (Sander van Dongen liep vlak voor rust na twee keer geel tegen een rode kaart op, DR) pas afstand.' Jessy Povinelli, Ticho Heijnsbroek en Edinho Fortes Varela scoorden voor de Hekelingers. 'De eerste helft was gelijkopgaand, maar waarom Sander zijn tweede gele kaart kreeg zal een vraag blijven. Ik heb wel zwaardere overtredingen gezien die onbestraft bleven. In dit geval was er niets aan de hand', sprak verliezend trainer Richard van der Werf, die Bas Moree in de eerste helft een dot van een kans zag missen, zijn ongenoegen uit over de scheidsrechter. Hekelingen brengt zaterdag een bezoek aan Vierpolders met als inzet de vierde plaats in de vierde klasse F. Simonshaven speelt thuis tegen Zwartewaal.