De vrouwen van Bernisse zijn met een nieuwe 4-0 score, hier tegen DVO, hard op weg naar het kampioenschap.
De vrouwen van Bernisse zijn met een nieuwe 4-0 score, hier tegen DVO, hard op weg naar het kampioenschap. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters van Bernisse walsen over DVO

Sport 425 keer gelezen

Zuidland- De volleybalsters van Bernisse hebben in de eigen Drenkwaard een regelmatige 4-0 (25-7, 25-16, 25-17, 25-13) overwinning geboekt tegen laagvlieger DVO 3.

Zo zijn in navolging van de mannen dus ook de vrouwen goed op weg om er middels een kampioenschap een groot feest van te maken. De Zuidlandse moesten het tegen de club uit Oud-Beijerland stellen zonder de geblesseerden Seline van der Stel (vingerbreuk), Marjolein van Bochove (rug) en Martine Albert (knie). Esther Brouwer uit het tweede team van Bernisse was weer paraat om de gehavende ploeg van Edwin Ooms, die overigens vanwege verplichtingen met het mannenteam afwezig was, op orde te houden. Indien het team nog twee keer wint met 4-0 is het kampioen in de tweede klasse A. Bernisse, dat met een wedstrijd minder in de benen een voorsprong heeft van zes punten op Fusion 2, speelt aanstaande zaterdag in sporthal Kralingen de uitwedstrijd tegen RVC/Libanon '50 5.

Bernisse (vr.): Eugenie Ooms, Jolanda Pols, Karin Bon, Aletta van der Ploeg, Esther Brouwer, Simone Westdijk, Jantine Poldervaart.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant