Abbenbroek komt in tweede helft op stoom tegen BZC

Sport 132 keer gelezen

Rotterdam- Abbenbroek heeft de kans om zich te plaatsen voor de promotiecompetitie door een eclatante 1-5 (1-1) overwinning tegen BZC/Zuiderpark staande gehouden.

'Ondanks de waarschuwing voor BZC begonnen we te gemakzuchtig aan de wedstrijd', vond teammanager Marco van Dien. 'We hebben het in de tweede helft mede door een rode kaart voor één der BZC-spelers goed opgepakt. Bob van Lieshout was vlak voor rust bij 1-1 en na rust bij 1-2 met goede reddingen belangrijk voor Abbenbroek.' Glenn van der Graft, Jeroen Eerland (2 keer) en Roy Verweijs (2 keer) scoorden voor de Abbenbroekers. Abbenbroek, dat de zesde plaats bezet in de vierde klasse F, speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur onder aan de Gemeenlandsedijk de derby tegen SCO '63.

Abbenbroek: Bob van Lieshout; Jules van Esch, Dennis Holsteijn (65. Timothy Tokaai), Patrick van Dis, Ferry Groen (80. Arjan Blaak); Jean Paul van Diggelen, Jordy de Looze, Glenn van der Graft; Jeroen Eerland, Roy Verweijs, Marcel de Heus (60. Terence Tokaai).