De spelers van Simonshaven vochten tegen Egelantier Boys voor elke meter, maar bleef zonder punten.
De spelers van Simonshaven vochten tegen Egelantier Boys voor elke meter, maar bleef zonder punten. Foto: Peter de Jong

SV Simonshaven geflatteerd ten onder tegen Egelantier Boys

Sport 828 keer gelezen

Simonshaven- SV Simonshaven blijft na de 0-3 (0-1) nederlaag tegen Egelantier Boys ook in speelronde zestien nog zonder punten.

'Ik voel dat we tegen de eerste punten aanzitten', wees trainer Richard van der Werf op de positieve speelwijze van zijn ploeg, dat meer verdiende dan een nederlaag. 'Ik ben trots op een kleine club als Simonshaven om het feit dat we met beperkte middelen toch iets voor elkaar krijgen. We hadden in de eerste helft twee goals moeten maken, maar de kansen (Maarten Bijma en Bas Moree, DR) gaan er niet in en dat is het euvel. Ik zeg niet dat we hadden gewonnen, maar bij een goaltje gaat het wel anders lopen. Ik blijf positief, want naast gezelligheid blijft de ploeg gedreven. We hadden meer verdiend dan de uitslag tegen deze uitgenaste ploeg op het scorebord deed vermelden. Zij hadden alle trucjes nodig om de overwinning over de streep te trekken.' Simonshaven speelt aanstaande zaterdag de uitbeurt tegen Hekelingen.

SV Simonshaven: Johan van Es; Nick Veraart, Ricardo van Driel, Yoran Belder, Alex Weeda; Silvester Mirer, Kevin Francois, Pascal Vrijenhoek, Bas Moree; Sander van Dongen, Maarten Bijma.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant