Afbeelding
Foto: stockfoto

Zuidland sprokkelt puntje bij subtopper Oranje Wit

Sport 128 keer gelezen

Zwijndrecht- Zuidland heeft in Zwijndrecht met een 1-1 (0-1) gelijkspel een duur puntje weg gesprokkeld tegen Oranje Wit.

De concurrentie onder in de eerste klasse C zat echter ook niet stil, want het zag LRC met een verrassende 1-0 overwinning tegen SHO over zich heen komen en het al even verrassende Oude Maas met een 2-1 zege tegen koploper Rijsoord dichterbij komen. 'Het blijft met zo'n zes clubs onderaan spannend, maar we staan er nog bij, mogen aanstaande zaterdag tegen MZC geen punten laten liggen', gaf trainer Adri van Tiggelen aan dat de kansloze hekkensluiter zeker niet onderschat mag worden. Zuidland, dat met enkele kansen over en weer gelijkwaardig was aan Oranje Wit, nam op slag van rust de leiding door Nichy Fortes: 0-1. De thuisclub kwam vlak na rust door een onnodige treffer bij de tweede paal op gelijke hoogte: 1-1. 'Ik had graag met die kans voor Walizada met drie punten weg willen muizen.'

Zuidland: De Kok; Philips, Terlouw, Rommy, Van Buuren; Kuit (80. Lugtenburg), Rapmund, Van der Steen, Fortes (70. Bontes); Semedo (85. Van de Bie), Walizada.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant