Afbeelding

Spijkenisse herpakt zich tegen hekkensluiter Sliedrecht

Sport 120 keer gelezen

Sliedrecht- Spijkenisse heeft zich na de 1-0 nederlaag tegen Ajax en het 2-2 gelijkspel tegen laagvlieger Argon met een 0-3 (0-0) overwinning niet opnieuw laten verrassen.

'We misten na de winterstop de vorm van de eerste competitiehelft', verklaarde trainer Peter Wubben. 'We misten in die fase ook belangrijke spelers als de geblesseerden Marvin van der Pluijm en Sander Barragan en Eric Polet die geschorst was. Het was tegen Sliedrecht ook niet echt best. We hadden zelfs weer achter kunnen staan, maar na een halfuur kwamen we beter in de wedstrijd. Dat hebben we in de tweede helft enigszins kunnen doortrekken, maar het bleef spannend tot het einde. We doen nog mee voor een plaats bij de eerste drie. Om deze doelstelling te bewerkstelligen hebben we nog een lange weg te gaan.' Serginio van Axel Dongen (2 keer) en Michael van Dommelen scoorden voor de Spijkenissers.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Etiënne Mariana, Justin Mijnders, Vincent Verbond, Marco de Bost (75. Jeffrey Schenk); Sander Barragan (80. Danny Groos), Felino Jardim, Daan Bourgonje (55. Shane van den Engel); Serginio van Axel Dongen, Marvin van der Pluijm, Michael van Dommelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant