Afbeelding
Foto: Peter de Jong

SC Botlek erkent meerdere in Rhoon

Sport 413 keer gelezen

Spijkenisse- SC Botlek heeft de euforie na het behalen van de tweede periodetitel tegen Rhoon niet kunnen doortrekken. De Spijkenissers verloren de topper in de derde klasse D op De Brug met 0-2 (0-1). 

'We zijn door een volwassen ploeg met vernuft en routine volledig afgetroefd', erkende trainer Richard Koutstaal de nederlaag tegen de koploper uit Albrandswaard. 'Wij hebben een goede ploeg met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar, maar zijn nog niet zover als Rhoon met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar dat voor mij de beste ploeg heeft in de afdeling en ook kampioen zal worden. We hebben Rhoon in het eerste kwartier onder druk gezet, maar daarna hebben we alleen maar lopen verdedigen, kwamen we niet meer aan voetballen toe. Nadat zij uit een vrije trap op 0-1 waren gekomen, hebben we zelf geen kans meer gecreëerd. We hebben een periodetitel binnen en het zou leuk zijn als we het seizoen met deze ploeg kunnen afsluiten met promotie.' SC Botlek speelt aanstaande zaterdag in Hellevoetsluis de derby tegen FC Vlotbrug.

SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Paul Koster, Dave Leurs (70. Kevin Michilsen), Mike Loendersloot, Patrick Klaris (60. Mike Kortsmit); Jamal Abdalla, Quincy de Lobel, Kenny Lopes Cruz; John Ackon, Jordy de Winter, Shurnel René Jean Francois.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant