Volleyballers lukt het niet om omhoog te kruipen

Sport 113 keer gelezen

Groot Ammers – De heren van Spivo zijn er donderdagavond niet in geslaagd om de derde plaats over te nemen van tegenstander Wik 3. De ploeg uit Spijkenisse verloor het midweekse duel met 3-2, thuis werd het eerder al 1-3.

De eerste twee sets gingen verloren tegen Wik, 25-18 en 25-21, maar daarna wist Spivo zich terug te vechten in het duel door de derde en vierde set met 26-28 en 18-25 te winnen. In de beslissende vijfde set ging men met 15-9 onderuit.

Goede wedstrijd
'Het was van onze kant een goede wedstrijd. We hebben in vergelijking met de thuiswedstrijd al een set meer kunnen pakken. In de strijd om bij de eerste drie plaatsen te komen, was het mooi geweest als we hadden gewonnen. In de stand veranderd er nu nog niets. Spivo blijft door de nederlaag op de vierde plaats staan, vijf punten achter Wik 3. Er is een ruime voorsprong op de nummer vijf. Volgende week zaterdag is koploper Spirit de tegenstander.