Afbeelding
Foto: Peter de JOng

GHVV'13 laat het verschil nog niet kleiner worden

Sport 229 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 blijft het nog altijd uitstekend doen in de vierde klasse. De club met ambities om hoger op te gaan voetballen staat nog altijd negen punten voor op Rockanje. Zaterdag werd er aan de Toldijk gewonnen van Transvalia ZW met 4-0. Bij de rust stond het al 3-0 voor GHVV'13.

Het waren Roy Buisman, Jelle Wolters en Jordi Breestraat die voor de rust al voor een ruime marge op de Rotterdammers hadden gezorgd. Na rust was het opnieuw Roy Buisman die de eindstand van het zakelijke duel op 4-0 bepaalde.

Niet heel goed
'Het was echt niet een hele goede wedstrijd van onze kant. Zij kwamen echt alleen maar om ons niet te laten voetballen. De uitslag had wat groter moeten zijn. Dat lag vooral aan de gemene grensrechter. Ik kreeg nog ruzie met die man. Het was niet bijzonder, maar wel klasse dat je dan toch vier keer scoort', meent John Stougje. Zaterdag wordt het verschil met nummer twee Rockanje wellicht kleiner, omdat GHVV'13 dan niet in actie komt. De aanvankelijk tegenstander Kocatepe is uit de competitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant