De dames van De Kempvis versloegen zaterdagavond Wiekslag met 8-6.
De dames van De Kempvis versloegen zaterdagavond Wiekslag met 8-6. Foto: Peter de Jong

Waterpolosters maken de competitie weer spannend

Sport 220 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van De Kempvis hebben zaterdagavond de competitie een stuk spannender gemaakt. De ploeg van Hans Vermeer, die wegens vakantie ontbrak, won als nummer drie van de nummer twee van de competitie, Wiekslag. Het werd in het rivierabad 8-6, bij rust stond de ploeg achter met 1-2.

Al in de eerste periode kwam De Kempvis op achterstand. Het stond 2-1 voor de gasten. Echter in de tweede periode kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. Vervolgens werd het in de derde periode 2-1 voor de Kempvis en bleef het ook daarna gelijk opgaan. In de laatste periode konden de dames uit Spijkenisse het duel toch nog naar zich toe trekken en won men deze periode met 4-2, waardoor de winst kon worden bijgetekend.

Spannend duel
'Het was een spannend duel. We merkten in het begin al dat Wiekslag wat zenuwachtig was. Alles zat echter in dit duel van onze kant. We hebben voor gestaan, gelijk en ook achter. In de laatste periode kwamen we tot 6-6. Toen deden we waar we op getraind hadden. Een time-out met een man meer en dat werkte en toen pakten we de winst', meent assistent coach Peter Verschoor. De treffers kwamen zaterdag op naam van Divera Bakker, Melissa Huurman, Yvette Kleinherenbrink en Ilse Kuller die allen twee keer scoorden. De ploeg blijft nu derde en zondag is Alkemade de tegenstander De Kempvis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant