Abbenbroek delft het onderspit bij Egelantier Boys

Sport 140 keer gelezen

Rotterdam – Abbenbroek is er zaterdag niet in geslaagd om de winst mee naar huis te nemen. In het duel bij Egelantier Boys was het de thuisploeg die aan het langste eind wist te trekken. Het werd 3-2, bij rust stond het 1-1.

Abbenbroek kwam op voorsprong dankzij een penalty die na acht minuten al werd toegekend. Jordi de Looze faalde niet vanaf elf meter. Toch werd het gelijk en na rust kon Egelantier Boys zelfs uitlopen tot 3-1. Direct na de aftrap vond Marcel de Heus de aansluitingstreffer, maar meer dan dat kon Abbenbroek niet brengen.

Gelijkspel gehoopt
'Het was best een open duel. We hadden een heel erg slecht veld. Een gelijkspel was ook beter op zijn plaats geweest. Het zit ons de laatste tijd niet zo mee. We hadden ook nog een geval van doellijn technologie, maar dat kon de scheidsrechter niet goed zien', meende coach Marco van Diën na het duel. De ploeg staat nu zesde.