Zuidland laat de kansen liggen tegen WNC

Sport 166 keer gelezen

Zuidland – Zuidland is er zaterdag niet in geslaagd om op sportpark Groot Nibbeland de punten in eigen huis te houden. Na een uitstekende start na de winterstop volgde zaterdag de tweede nederlaag op rij. Dit keer moest de ploeg van Adri van Tiggelen haar meerdere erkennen in WNC. Het werd 0-2, bij rust stond het 0-1.

'We waren voor rust niet erg best, maar dat konden we ook van WNC zeggen. Kort voor rust komen zij op een voorsprong. Dat is een rot moment', meende coach Adri van Tiggelen.

Betere ploeg
Na de thee was het verhaal anders. 'We konden eigenlijk heel goed uit de voeten na rust. Tot het zestien meter gebied. We verdienden de gelijkmaker. Toen ging Rommy de fout in bij een terugspeelbal en kon de doelman omzeild worden. Dan loop je achter de feiten aan', aldus de coach die aan het einde van het seizoen vertrekt bij Zuidland. Zuidland staat nu tiende op de ranglijst in de 1e klasse C en speelt zaterdag bij Oranje Wit in Dordrecht.