Afbeelding

Heeft u uw stempas al ontvangen?

Gemeente 174 keer gelezen

De Nederlandse bevolking kiest op woensdag 15 maart rechtstreeks de 150 leden van de Tweede Kamer.

Uiterlijk vandaag krijgt u uw persoonlijke stempas thuisgestuurd. Met deze stempas kunt u bij elk stembureau binnen de gemeente Nissewaard stemmen. Op www.nissewaard.nl/verkiezingen vindt u een overzicht van alle stembureaus in de gemeente. U mag alleen stemmen als u een identificatiebewijs kunt laten zien. Dit bewijs mag maximaal vijf jaar verlopen zijn.

Vorige week vrijdag is gestart met de bezorging van de stempassen. Heeft u geen stempas ontvangen, laat het dan aan de gemeente weten. Stuur een e-mail naar gemeente@nissewaard.nl en vermeld uw postcode en huisnummer. 

U kunt alleen stemmen als u een stempas heeft. Wanneer u vandaag nog geen stempas heeft ontvangen of uw stempas kwijt bent, dan kunt u een nieuwe stempas aanvragen in het stadhuis tot dinsdag 14 maart, 12.00 uur.  U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Vergeet niet om uw ID mee te nemen. Ook is het mogelijk om digitaal een nieuwe stempas aan te vragen: http://www.nissewaard.nl/verkiezingen/verkiezingen_to-1/nieuwe-stempas.htm

Als u uw oude stempas weer terugvindt kunt u hier niet meer mee stemmen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant