Afbeelding

De Kempvis zit koploper De Linge op de hielen

Sport 201 keer gelezen

Sassenheim- De waterpoloërs van De Kempvis liggen plotseling weer in de race om het kampioenschap in de Bond derde klasse A.

Terwijl de Spijkenissers zelf met 7-18 (2-5, 2-6, 2-2, 1-5) zegevierden over middenmoter Westland, delfde De Linge verrassend met 11-10 het onderspit tegen Sassenheim, waardoor het verschil met de koploper slechts 2 punten bedraagt. 'Ik had het idee dat De Linge niet meer zou verliezen, maar nu doen we opeens weer mee en zullen er ook voor gaan', gaf coach Nico van Nieuwamerongen hiermee aan dat zijn team nu de druk op de ketel wilt houden. 'We wilden de wedstrijd eigenlijk tactisch aanpakken, maar bijna elke break was raak. We hebben Westland op de derde periode na uiteindelijk helemaal weg gespeeld.'

De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma, Joost Dusseljee (2 keer), Peter Verschoor (4 keer), Kerem Tunca (3 keer), Menno de Vries, Remco van der Werf (1 keer), Bas Havelaar (1 keer), Onno Kuller (5 keer), Max van Drongelen (2 keer), Joost van Nieuwamerongen, Menno van der Vaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant