The Hurricanes maakt geen fout tegen Squirrels

Sport 254 keer gelezen

Berkel & Rodenrijs- De basketbalsters van The Hurricanes hebben de status van koploper in de derde divisie A nog maar eens gestalte gegeven door Squirrels op eigen bodem met 32-62 (6-14, 13-22 (19-36), 6-18, 7-8) slaag te geven.

'In het eerste kwart ging het gelijk op, maar in het tweede kwart hebben we met goed spel afstand genomen', wees speelster Brenda Steegman naar de florissante ruststand, die zou leiden tot de eclatante overwinning. 'Het begint te spannen nu we opgaan voor het kampioenschap.' Anita Smeins zat na haar operatie weer als coach op de bank. 'We hebben elkaar vooraf aan de wedstrijd op scherp gezet, want thuis hadden we met minimale cijfers gewonnen. Het team heeft hard gewerkt. Carina en Wendy hebben de guard van Squirrels uit de wedstrijd gespeeld en aanvallend hebben we het met Denise, Weronika en Ellen goed gedaan.'

The Hurricanes: Brenda Steegman (12 pnt.), Cora Kruithof, Ellen Kruithof (15 pnt.), Carina Samethini, Weronika Sawko (15 pnt.), Denise Goedhart (15 pnt.), Wendy Akker-Verbeke (2 pnt.), Jennifer Geragossian (3 pnt.).