De Hoeksteen prolongeert de titel. Fotografie: René Bakker.
De Hoeksteen prolongeert de titel. Fotografie: René Bakker.

De Hoeksteen grote winnaar Schoolschaaktoernooi Nissewaard

Actueel 558 keer gelezen

Spijkenisse - Vanavond is het Schoolschaaktoernooi Nissewaard afgesloten.Grote winnaar was CBS De Hoeksteen. Zij prolongeerden hiermee de titel die zij vorig jaar ook in de wacht hadden gesleept. Aan het Schoolschaaktoernooi deden 12 ploegen mee van verschillende scholen.

In aanwezigheid van heel veel belangstellenden, ouders en begeleiders werden de prijzen door wethouder Martijn Hamerslag uitgereikt in de Boekenberg. Naast de wethouder waren ook de Koning en Koningin (uit het schaakspel) aanwezig. Op de vraag van de wethouder of de deelnemers het naar hun zin hadden, volgde een oorverdovend gejuich. Hij bedankte de organisatie en ook de ouders voor hun inspirerende aanwezigheid. Hierna werden de prijzen uitgereikt.

Er was een aanmoedigingsprijs voor Nale van De Rank, het beste 'matje' voor Berend Roetman van de Mgr. Bekkersschool en een pechprijs voor (zieke) Katleen. De Nissewaard Award ging uiteindelijk naar Jens Ortgies.

Bij de teamprijzen ging de derde prijs naar De Rank 3 en de tweede prijs naar De Rank 1. Zoals al eerder vermeld ging de hoofdprijs naar De Hoeksteen waarmee zij hun titel prolongeerden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant