Afbeelding

De Kempvis nestelt zich door zege weer achter koploper

Sport 165 keer gelezen

Sassenheim- De waterpoloërs van De Kempvis hebben op de late zondagavond een eclatante 9-15 (3-3, 3-4, 1-5, 2-3) overwinning behaald in en tegen Sassenheim.

'Als we op deze avond ook nog hadden verloren, zou ik flink chagrijnig zijn geworden, maar een nederlaag bleef gelukkig uit', stelde coach Nico van Nieuwamerongen zich uitermate tevreden met de overwinning. 'We hebben goed en geconcentreerd gespeeld. De krachtsverhoudingen in de eerste twee periodes waren qua score gelijkwaardig, maar in het derde kwart zijn wij hen op snelheid en score voorbij geschoten. In de derde periode was het gewoon zaak om ongeschonden uit de strijd te komen.' Bij De Kempvis ontbrak Remco van der Werf. Daar tegenover stond de terugkeer van Joost van Nieuwamerongen, terwijl Joost Dusseljee na lang blessureleed zijn rentree vierde met een treffer. 'Nu de basis van het team weer op peil is verwacht ik met een sterke bank weer mee te blijven doen.'

De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma, Joost Dusseljee (1 keer), Peter Verschoor (4 keer), Kerem Tunca (2 keer), Menno de Vries (2 keer), Bas Havelaar (3 keer), Onno Kuller (3 keer), Max van Drongelen, Joost van Nieuwamerongen, Rick Gesthuizen, Menno van der Vaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant