The Hurricanes alleenheerser in derde klasse A

Sport 217 keer gelezen

Spijkenisse- De basketbalsters van The Hurricanes hebben de topper in de derde klasse A tegen Divine met een 46-40 (12-10, 11-8 (23-18), 15-9, 8-13) overwinning afgesloten.

'Het was een zware pot basketbal tegen een heel sterke tegenstander', wees interim coach Sandra Lewis naar de nipte, doch dik verdiende overwinning. 'Het voordeel was dat we de hele wedstrijd hebben voor gestaan. Brenda (Steegman, DR) was er niet bij. We begonnen met een score van 6-6 in de eerste tien minuten best nerveus, maar bij rust hadden we een marge van vijf punten. We hebben in het derde kwart afstand genomen, hebben zelfs met 38-25 voor gestaan. Divine kwam door veel balverlies terug in de wedstrijd, maar mede door de aanmoedigingen hebben we de klus geklaard.' The Hurricanes speelt aanstaande zaterdag om 14.45 uur in Berkel en Rodenrijs tegen BV Squirrels.
The Hurricanes: Nathalie Popken (4 pnt.), Cora Kruithof (2 pnt.), Ellen Kruithof (16 pnt.), Carina Samethini (2 pnt.), Annet Kole (1 pnt.), Weronika Sawko (9 pnt.), Denise Goedhart (4 pnt.), Wendy Akker-Verbeke (8 pnt.), Bo Ritskes, Jennifer Geragossian.