Bernisse schudt concurrent BeneVia van zich af

Sport 175 keer gelezen

's-Gravendeel - De volleyballers van Bernisse hebben in de topper tegen BeneVia in De Schenkel in 's-Gravendeel na een zinderende wedstrijd met een 1-3 (26-24, 23-25, 27-29, 22-25) overwinning afgesloten.

'Het was een spannende wedstrijd tegen een goede tegenstander', slaakte coach Edwin Ooms een zucht van verlichting na de zege tegen de 's-Gravendeelsters. 'We hebben met een wedstrijd minder een gat van zeven punten geslagen op naaste concurrent Fusion en hebben BeneVia in een rechtstreeks gevecht van ons afgeschud. 'Maar het was bepaald geen makkelijke wedstrijd, want in de eerste set kwamen we nog wel terug tot 24-24, maar verloren deze alsnog. We stonden vervolgens de hele tweede set voor en hebben de minimale marge behouden. We stonden in set drie met 16-7 achter, vochten ons met uitstekend grondwerk en mooie aanvallen terug. We overleefden beiden een setpoint, maar schoten het tweede setpoint binnen. De laatste set was eveneens spannend, kwamen we terug van 20-17, waarna we erop en erover gingen.'

Bernisse (vr.): Eugenie Ooms, Jolanda Pols, Karin Bon, Martine Albert, Jantina Vaandrager, Seline van der Stel, Marjolein van Bochove, Simone Westdijk.