Foto: PR
Foto: PR

Veel medailles voor Myeong-ye Tang Soo Do

Sport 716 keer gelezen

Enschede - Zaterdag 28 januari heeft het eerste Hwa Rang Tang Soo Do Championship van 2017 plaatsgevonden in Enschede, georganiseerd door Master Oliver de Guzman en zijn team van Tang Soo Do Enschede.

Maar liefst 160 deelnemers uit diverse landen namen deel aan dit toernooi.

Myeong-ye heeft wederom weer eens flink gescoord. Met 11 deelnemers hebben ze maar liefst 4 x brons, 6 x zilver en 12 x goud binnen gesleept. Als kers op de taart heeft Soufian Annia ook nog eens een Grand Champion trofee gewonnen met zijn uitstekende prestaties bij alle vier de onderdelen (sparren, stijlvormen, wapenvormen en de breektest).

Naast Soufian zorgde ook Maarten Treurniet voor een waanzinnige verrassing. De 53-jarige witte bander die na vele jaren zijn comeback maakte bij Myeong-ye deed voor het eerst weer mee aan een toernooi en pakte meteen 2 x zilver en 1 x goud. In totaal dus maar liefst 23 prijzen voor de dojang. En echte topprestatie!!! De andere winnaars zijn Sherinald Cook, Sylvester Honcoop, John, Jaylen en Aiyana Tjon-A-Meeuw, Marisela Cook en Sky en Fay Bronsgeest. Leraar Raymond von Harras is trots op het team.

Ben je ook benieuwd naar deze mooie sport neem dan ook eens een kijkje op de website www.myeong-ye.nl of maak gebruik van de twee weken gratis proefles mogelijkheid. Myeong-ye is te vinden in de gymzaal aan de J. Wagenaarstraat 4 in Vogelenzang te Spijkenisse. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant