Afbeelding

Bernisse ook oppermachtig tegen Schwitch'89

Sport 172 keer gelezen

Zuidland- De volleybalsters van Bernisse hebben in de Drenkwaard met een 4-0 (25-19, 25-10, 25-20, 25-17) overwinning korte metten gemaakt met Schwitch'89 en liggen op koers voor de titel in de tweede klasse A.

'We kwamen met een 9-16 achterstand moeizaam op gang, maar een sterke serviceserie van Eugenie (Ooms, DR) bracht de ploeg toch de setwinst', verklaarde coach Edwin Ooms. 'Daarna was de ploeg warm gedraaid en hebben we de tegenstander in de tweede set opgerold. De derde verliep bij achterstanden van 11-16 en 16-20 ook niet lekker, maar hielp Karin Bon de ploeg over het dode punt heen. Het gevolg was weer een ijzersterke vierde set.' Simone Westdijk maakte na tien maanden van de geboorte van een zoontje haar rentree bij Bernisse. Bernisse wacht aanstaande zaterdag om 18.30 uur in De Schenkel in 's-Gravendeel de moeilijke uitbeurt bij achtervolger BeneVia.
Bernisse (vr.): Eugenie Ooms, Jolanda Pols, Karin Bon, Martine Albert, Jantina Vaandrager, Seline van der Stel, Marjolein van Bochove, Simone Westdijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant