Afbeelding

De Kempvis laat tanden zien in topper tegen ZPCH

Sport 309 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben de draad weer te pakken, want de topper tegen ZPCH werd met een klinkende 16-7 (2-3, 5-3, 5-1, 4-0) overwinning afgesloten.

'De ploeg heeft zoals voorheen geknokt voor wat zij waard was en lijkt de goede weg te hebben ingeslagen', stelde Nico van Nieuwamerongen, die aan het einde van het seizoen zijn positie als coach beschikbaar stelt, zich tevreden over het spel en de inzet van zijn manschappen. 'Er was weer beleving, ook nadat we de eerste periode hadden afgesloten met een 2-3 achterstand. Daarna begon het te lopen en hebben we ZPCH in de laatste twee periodes volledig weggespeeld. De achterstand op De Linge bedraagt 5 punten, dus is het voorlopig zaak om de tweede plaats te verdedigen.' De Kempvis wacht aanstaande zaterdag de moeilijke uitwedstrijd tegen Sassenheim.

De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma (1 keer), Peter Verschoor (2 keer), Sidney Davids (3 keer), Kerem Tunca (1 keer), Menno de Vries (1 keer), Bas Havelaar (2 keer), Remco van der Werf (2 keer), Onno Kuller (3 keer), Max van Drongelen (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant