Afbeelding

ZKV geeft overwinning in eerste helft uit handen

Sport 100 keer gelezen

Kruiningen- ZKV heeft een goede kans laten liggen om in de uitbeurt bij Volharding/Emergo mee terug naar Zuidland te nemen. De korfbalequipe verloor zonder de zieke coach Joop Edixhoven met 9-8 (5-1) in de Reimerswaalhal.

'We hebben niet slecht gespeeld, maar qua score hebben we het in de eerste helft verknald', baalde speelster Agnes van Meurs. 'We kwamen in de tweede helft terug tot 6-6, namen vervolgens tot twee keer toe een voorsprong, maar we konden de marge niet groter maken. Bij 8-8 werd een schot van ons onderschept, waarna zij in de tegenaanval met een zondagschot wel scoorden. In de tweede helft waren we fanatieker en was het schot er wel.' ZKV deelt samen met 't Capproen en OZ/De Hoekse de laatste plaats in de vierde klasse H. De Zuidlanders spelen zaterdag in De Drenkwaard tegen titelkandidaat Zaamslag. 'We zullen proberen het hen zo moeilijk mogelijk te maken.'

ZKV: Marieke de Reus (1 keer), Agnes van Meurs (2 keer), Stefan Knoester (2 keer), Daan van der Pols; Debby van Buuren, Ramona Nieuwenhuizen (2 keer), Jan van der Pols, Arjan de Bakker (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant