Fotografie: Peter de Jong

Abbenbroek doet goede zaken tegen WCR

Sport 245 keer gelezen

Abbenbroek – De tweede helft van de competitie is prima gestart voor Abbenbroek. De ploeg van Jaco Verhoev en Marco van Diën won het duel met WCR met 2-1. Bij rust leidden de gasten uit Rhoon nog met 0-1.

Na de thee was het vooral Abbenbroek dat het betere van het spel had en ook de kansen kreeg. Het was Jules van Hest die voor de gelijkmaker zorgde. Vervolgens miste Jean Paul van Diggelen vanaf elf meter. Vanaf 40 meter was het een schot van Kevin Dijksman dat voor de overwinning zorgde voor Abbenbroek.

Een helft goed
Het was een duel met twee ploegen die wilde voetballen. 'Voor rust was het een beter WCR, na de thee was het een ontketend Abbenbroek. De tweede treffer maakt Dijksman nooit meer in zijn loopbaan', meende Marco van Diën na afloop van het duel. De ploeg stijgt door de zege en overige afgelastingen naar de vijfde plaats.