Afbeelding

Wie is de Beste Buur van Zuidwest?

Politiek 212 keer gelezen

Spijkenisse - Woont u in één van de wijken Akkers, Vriesland of Vogelenzang Zuid en heeft u een buur die u graag eens in het zonnetje wilt zetten? Dan is dit uw kans! De PvdA Nissewaard organiseert een verkiezing voor de 'Beste buur van Zuidwest'.

Doet uw buurvrouw uw boodschappen en kunt u altijd bij haar terecht voor een goed gesprek? Is geen enkel klusje in huis te veel gevraagd voor uw buurman? Nomineer uw buur dan nu voor de 'Beste Buur Bokaal!' De 'Beste Buur' van 2017 mag de wisselbeker mee naar huis nemen en ontvangt een dinercheque t.w.v. € 50,00. U kunt uw buren nomineren voor de verkiezing van de 'Beste buur van Zuidwest' door een mail te sturen naar bestebuur2017@gmail.com. Vermeldt hierbij wie u nomineert en waarom en vergeet natuurlijk de contactgegevens niet! Nominaties kunnen worden ingestuurd t/m 15 februari a.s.

Op zaterdag 25 februari organiseert de PvdA een verkiezingsavond op OBS de Vogelenzang. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wie de 'Beste buur van Zuidwest' 2017 is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant