Ada Andreae / Beeldenboerderij Frederikshoeve
Ada Andreae / Beeldenboerderij Frederikshoeve

Kunstroute Nissewaard: Ada Andreae / Beeldenboerderij Frederikshoeve

Actueel 592 keer gelezen

Op 8 en 9 april vindt voor de tiende keer de Kunstroute plaats. Dit keer niet alleen in Spijkenisse, maar ook in de kernen Oudenhoorn en Simonshaven. De komende weken stellen de  deelnemers zich aan u voor. De volledige deelnemerslijst vindt u op www.kunstroutenissewaard.nl

Even voorstellen: Beeldenboerderij Frederikshoeve
In het buitengebied van Nissewaard, in Oudenhoorn, ligt de Beeldenboerderij 'Frederikshoeve'. In een tweetal ateliers worden door cursisten o.l.v. Ada Andreae-Helder prachtige kunstwerken geschilderd en geboetseerd.

Na de Academie voor Beeldende Vorming ben ik werkzaam geweest als Docent Kunstvakken in Het Middelbaar Onderwijs.

Als Beeldend Vormgever werk ik met thema's: Golden Ladies,Juffers in 't Groen,Buitenvrouwen,Females,maar altijd vrouwen: in brons, steengoed of gekleurd geglazuurd aardewerk. De beelden zijn vaak opgebouwd uit meerdere delen en materialen.

Ik heb geëxposeerd in binnen – en buitenland: Berlijn, Antwerpen, Strassbourg maar ook in Harderwijk, Terneuzen, Rotterdam,Middelburg,enz.

Verkoop mijn werk op kunstmarkten en in opdracht. De laatste jaren verkoop ik mijn beelden vnl op de Zondagse Kunstmarkt op het Rembrandtsplein in Amsterdam.Mijn werk gaat de hele wereld over en het contact met mijn klanten is heel bijzonder.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant