Een extraatje voor nieuwe activiteiten.
Een extraatje voor nieuwe activiteiten.

Pluim van de Arbeid voor Vrienden van Zuidwester

Politiek 158 keer gelezen

Spijkenisse - De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagmorgen 26 januari een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan Stichting Vrienden van Zuidwester.

Deze vriendenstichting werft donateurs om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van de verstandelijk/ lichamelijk beperkte mensen van de Zuidwester. De vriendenstichting neemt het initiatief voor nieuwe activiteiten en denkt mee in de ontwikkeling daarvan. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van € 250,00. Dit bedrag zal gebruikt worden om nieuwe activiteiten mogelijk te maken. Raadsleden van de PvdA reikten de cheque uit.

De fractie heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. "Als het nodig is kunnen we een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven', aldus Wouter Struijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant