ZKV hekkensluiter na nederlaag tegen Zevenbergen

Sport 128 keer gelezen

Zevenbergen- ZKV leek na de overwinning tegen 't Capproen de weg naar omhoog te hebben ingeslagen, maar in Zevenbergen verloor de equipe van Joop Edixhoven met 13-9 (3-3) van ELKV Zevenbergen.

'Het was een matige en van de kant van Zevenbergen een veel te harde wedstrijd waartegen nauwelijks werd opgetreden', vatte de coach van ZKV de nederlaag in één zin tezamen. 'Nicole van de Bie werd het slachtoffer van een forse overtreding van haar tegenstandster, liep daarbij een zware knieblessure op.' De thuisclub liep na de rust binnen zeven minuten spelen van 3-3 door naar 8-4. ZKV deelt de laatste plaats in de vierde klasse H met 't Capproen en Oranje Zwart/De Hoekse. ZKV: Marieke de Reus (38. Debby van Buuren), Nicole van de Bie (1 keer, 38. Ramona Nieuwenhuizen 3 keer), Rick Vermeer (1 keer), Jan van der Pols (46. Arjan de Bakker); Daan van der Pols, Stefan Knoester (1 keer), Agnes van Meurs (2 keer), Romy Pruysen (1 keer).