Afbeelding

Volleybalsters Spivo haken weer aan bij de top

Sport 227 keer gelezen

Veldhoven- De volleybalsters van Spivo hebben door een 0-4 overwinning bij Nuvoc de aansluiting met de top in de derde divisie A weer hervonden.

'We hebben een goede teamsessie een mindere fase met magere resultaten afgesloten met een klinkende overwinning', stelde coach Lennart Mijnans. 'We hebben niet echt goed gevolleybald, maar met een enorme werklust hebben we geknokt voor elk punt. De eindfase was in elke set spannend, maar we hebben de druk overwonnen door in de finale koel toe te slaan. Deze overwinning geeft de meiden weer vertrouwen. Als we voor de prijzen willen meedoen, zullen we in elke wedstrijd volle bak moeten gaan voor het resultaat. Lukt dat niet, dan zullen we onder de top genoegen moeten nemen met een plaats in de middenmoot. Maar iedereen koos er toch voor te willen gaan.' Bij Spivo ontbrak de aan haar schouder geblesseerde Rachelle de Vos.
Spivo (vrouwen): Anouk Mijnans (Maaike Mars), Katja Milisav, Vindarine Leito, Daisy Stolk, Lisa Verbeek, Alicia Mijnans, Carmen Damen (libero).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant