Afbeelding

Coach handbalsters HVOS per direct opgestapt

Sport 319 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS moeten op zoek naar een nieuwe coach. Afgelopen week heeft José Narvaez aangegeven per direct te stoppen als coach. Zijn werk, persoonlijke situatie en een ontbrekende klik zijn de oorzaak van zijn vertrek.

Vorige week gaf Narvaez in een interview aan Groot Nissewaard al aan dat hij in het begin niet de klik had met de dames, maar dat het beter ging. 'Hij heeft eerder al aangegeven dat de klik er niet was vanaf het begin en dat is deels gebleven. Daarnaast zijn er in zijn persoonlijke situatie heel veel dingen gebeurd en die spelen ook mee. Wij vinden het heel jammer, maar hij blijft wel gewoon lid en wedstrijden fluiten', meent Jean Poul Scholten, namens de TC van HVOS. Scholten was ook de voorganger van Narvaez.

Reactie Narvaez
De oefenmeester beaamt de woorden van Scholten. 'Naast dat de klik er niet was en de omstandigheden bij mezelf is het zo dat mijn werk voor een jaar heeft gevraagd om in de dagdiensten te werken, dat valt mij tegen. Doordat de klik er niet helemaal was ontbrak het bij mij dan ook aan plezier tijdens de trainingen. Je moet elkaar dan niet willen pesten. Na de beker wedstrijd kreeg ik wat naar mijn hoofd geslingerd,  toen was de maat vol. Er is over gesproken, maar dat leverde geen verandering op', aldus de voormalig oefenmeester van de handbalsters uit Spijkenisse, die aangeeft dat hij een goede samenwerking heeft gehad met de technisch commissie en het bestuur van HVOS.

Zoektocht gestart
De TC van HVOS gaat nu op zoek naar een opvolger van José Narvaez op korte termijn. Komende zondag zal Cindy Makor, die als speelster geblesseerd is, samen met Anja de Gids op de bank zitten om de ploeg te coachen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant