Foto: Danielle van der Meulen
Foto: Danielle van der Meulen

Waterpoloërs SG SCOM/De Zeehond '73 opnieuw te sterk in streekderby

Sport 161 keer gelezen

Voor de tweede opeenvolgende week troffen de waterpoloheren van SG SCOM/De Zeehond '73 streekgenoot De Kempvis uit Spijkenisse als tegenstander in de competitie. Werd de thuiswedstrijd vorige week gemakkelijk met 7-2 gewonnen, in Spijkenisse verliep de wedstrijd niet heel anders. De Hoogvliets/Rozenburgse startcombinatie was opnieuw veel te sterk voor de tegenstander en drukte het verschil ditmaal ook nadrukkelijk in de score uit: 2-12.

De ruime overwinning kondigde zich nog niet direct aan. In het begin van de wedstrijd kon de ploeg uit Spijkenisse nog goed meekomen. Na een gelijk opgaande eerste periode, die werd afgesloten met een 1-1 stand, nam de thuisploeg in de tweede periode zelfs brutaal de leiding. Daarna kwam de doelpuntenmachine bij SG SCOM/De Zeehond '73 goed op gang.

Met liefst vijf treffers namen de bezoekers nog in de tweede periode een 2-6 voorsprong. Het moraal bij De Kempvis leek hierdoor geknakt en vanaf de derde periode hadden de mannen van SG SCOM/De Zeehond '73 vrij spel. Via periodestanden 0-4 en 0-2 werd uiteindelijk de 2-12 overwinning bezegeld.

Uitslag: De Kempvis – SG SCOM/De Zeehond '73 2-12 (1-1; 1-5; 0-4; 0-2). Doelpunten SG SCOM/De Zeehond '73: Timo Heskes (3x), Maik Kok, Alex Heskes, Robert Goedendorp, Thijs Schouten (alle 2x), Jeffrey Bouman (1x).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant