De mannen van The Hurricanes liggen na de zege op New Stars op titelkoers. Foto's: Peter de Jong
De mannen van The Hurricanes liggen na de zege op New Stars op titelkoers. Foto's: Peter de Jong

The Hurricanes overklast ook New Stars

Sport 1.128 keer gelezen

Spijkenisse- De basketballers van The Hurricanes zijn na de klinkende 63-49 (16-15, 18-10 (34-25), 15-11, 14-13) overwinning in de rechtsreeks confrontatie met New Stars 2 hard op weg naar de titel in de West eerste klasse B.

'We staan nu los aan de top en hebben ook nog een wedstrijd minder gespeeld', sprak playing/coach Sjarinno Tweeling zijn tevredenheid uit over zijn manschappen. 'We hebben uit met een verschil van 30 punten verloren. Dat heeft iedereen onthouden, dus je begrijpt dat de mannen super gemotiveerd waren om deze wedstrijd te winnen. We hebben als team keihard verdedigd, hebben hun in het derde kwart nog even in de waan gelaten dat er iets te halen was, maar trokken het kwart toch naar ons toe. We zijn eigenlijk de hele wedstrijd niet in de problemen geweest. Allen de break had wat beter gekund. We zijn nu tien wedstrijden ongeslagen. De kracht van dit team is dat we het met z'n allen doen. Bobby (de Graaf, DR) speelde ondanks een vervelende hamstringblessure gewoon op karakter mee. Rick van Dijk speelde heel sterk in de passing. De play-off hebben we veilig gesteld, dus is het doel kampioen worden. Daarna kijken we verder.' The Hurricanes speelt aanstaande zaterdag in De Lunetten in Utrecht tegen het laag geklasseerde Cangeroes 3.

The Hurricanes: Rick van Dijk (7 pnt.), Maykandro Martis (15 pnt.), Bob de Graaf (12 pnt.), Rick de Graaf (2 pnt.), Mike Overdiep (6 pnt.), Jim Bergenhenegouwen (3 pnt.), Jeroen Hermsen (6 pnt.), Sontje Cecilia, Elvis Delgado, Sjarinno Tweeling (12 pnt.), Junior Cruz.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant