Spijkenisse laat zich te kijk zetten bij Noordwijk

Sport 158 keer gelezen

Noordwijk – De hervatting van VV Spijkenisse is  niet goed uitgepakt voor de ploeg van trainer Peter Wubben. Bij Noordwijk, waar eerder dit seizoen nog met 3-3 tegen werd gelijk gespeeld, verloor VV Spijkenisse het duel met 5-2.

Bij rust was het eigenlijk al gedaan want de basis voor de voorsprong van Noordwijk, dat nu weer dichter naar de top kruipt, was in een half uur neergezet. Al na een kwartier moest doelman Dyron Bijl twee keer grabbelen. Vervolgens werd in de twintig minuten die volgden de voorsprong van Noordwijk uitgebreid naar 4-0.

Iets terug
Na de thee deed Serginio Van Axel-Dongen iets terug, maar binnen twee minuten schoot Noordwijk de vijfde van de middag binnen. Een kwartier voor het einde schoot Eric Polet de 5-2 binnen. 'We hebben vandaag gewoon erg slecht verdedigd. De eerste drie aanvallen die Noordwijk kreeg zaten er ook direct in. We hebben ze dus behoorlijk in het zadel geholpen en dat is hartstikke zonde. We moeten het volgende week weer beter doen', zegt trainer Peter Wubben die komende zaterdag tegen Zwaluwen Vlaardingen speelt.