Foto: TVS90
Foto: TVS90

Record aantal deelnemers Kerstcross TVS’90

Sport 662 keer gelezen

2e Kerstdag was de traditionele Kerstcross van Triathlonvereniging TVS'90 uit Spijkenisse. Onder een stralende zonnetje trok een recordaantal van 124  sportieve atleten richting de Wielerbaan van PRC Delta waar een zwaar parcours was uitgezet, met veel draaien en keren, modderpassages en verschillende hellingen die de ronde extra pittig maakten.

Er kon worden gekozen uit één ronde van 2300 meter, tot maximaal vier rondes. Deze langste afstand was de officiële wedstrijd en dat was ook de afstand waar de podiumplaatsen werden verdeeld. De uiteindelijke top drie bij de heren maakte zich al snel los na de start.  In de 2e ronde nam Cornelis Chatziioannou de leiding en gaf die niet meer uit handen. Cornelis Verboom moest genoegen nemen met de 2e plaats, voor het jeugdige talent van TVS'90, Joey van 't Verlaat.

Bij de dames was Monique Leentvaar van AV Fortuna de duidelijke winnares, voor Petra Sloots en ook hier werd het podium gecompleteerd door een lid van de thuisvereniging, Maaike Weersma.

Heren:  (9,2km)                                                               Dames (9,2km)
1. Cornelis Chatziioannou                                                1. Monique Leentvaar
2. Cornelis Verboom                                                        2. Petra Sloots
3. Joey van 't Verlaat                                                      3. Maaike Weersma

(volledige uitslag zsm op www.tvs90.nl)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant