Afbeelding

Winkelcentrum ‘t Plateau helpt stichting Samen Dapper

Actueel 318 keer gelezen

Spijkenisse - Voor veel winkelcentra zijn de dagen voor Kerst de drukste dagen van het jaar. Zo ook voor winkelcentrum 't Plateau. Toch heeft dit winkelcentrum tijdens deze drukke dagen tijd gevonden om in actie te komen voor stichting Samen Dapper.

Stichting Samen Dapper is er voor kinderen uit de gemeente Nissewaard die in gezinnen onder de armoede grens leven. Voor deze kinderen is speelgoed helaas niet vanzelfsprekend. Hiervoor zamelt deze stichting speelgoed in en organiseert zij een aantal keer per jaar een middag waarop deze kinderen enkele stuks speelgoed mee naar huis mogen nemen. Door de inzet van deze stichting kunnen deze kinderen toch onbezorgd spelen en kind zijn. Om speelgoed te kunnen blijven uitdelen is het nodig speelgoed in te zamelen. Hierbij helpt winkelcentrum 't Plateau. Op woensdag 21 december kan hier speelgoed dat schoon en heel is, ingeleverd worden.

Denk tijdens het doen van de Kerstboodschappen ook aan deze kinderen en lever speelgoed in. Een stuk speelgoed kan voor deze kinderen een groot verschil maken!

Inleveren kan tussen 15.00 en 17.00 uur bij de kraam naast de bloemenwinkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant